Στο πλαίσιο των κοινών δράσεων ανάμεσα στα λασαλιανά σχολεία της Ελλάδας, οι μαθητές της Α’ δημοτικού αντάλλαξαν πασχαλινές καρτούλες με τους μαθητές της Α’ τάξης της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών, τις οποίες έστειλαν με το ταχυδρομείο.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές της Γ' και Δ' δημοτικού είχαν τη χαρά να συναντηθούν σήμερα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, με δύο σημαντικούς Έλληνες τραγουδοποιούς και τραγουδιστές, τον Στάθη Δρογώση και τον Μανώλη Φάμελλο. 

Διαβάστε περισσότερα...

25ο Συνέδριο της ASSEDIL

H ASSEDIL (Association des Directeurs des Institutions Lasalliennes - Association of Directors of the Lasallian Institutions) είναι η Ένωση των Διευθυντών των Λασαλιανών Ιδρυμάτων της Ευρώπης και της Μεσογείου, η οποία, κάθε χρόνο, πραγματοποιεί συνέδριο σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Διαβάστε περισσότερα...

Tην Κυριακή 21 Απριλίου, στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας-Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, πραγματοποιήθηκε το 6ο Φεστιβάλ Ρητορικής Τέχνης για μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τίτλο «Μιλώντας για τις αξίες ζωής!».

Διαβάστε περισσότερα...

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα στο σχολείο μας, τους μαθητές της Στ΄δημοτικού του Κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ Θεσσαλονίκης και τους δασκάλους τους, οι οποίοι πραγματοποιούν εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα...
Σελίδα 1 από 3

Καλέστε μας

210 9904010