Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul" - "Δελασάλ"

Τα Λασαλιανά σχολεία στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα λειτουργούν τέσσερα Λασαλιανά σχολεία:

salonique logo 

Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" στη Θεσσαλονίκη 

Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο - Δημοτικό - Γυμνάσιο - Λύκειο

delasalle thessaloniki

Το 1888, οι Frères εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλονίκη, που ήταν η δεύτερη σε σημασία πολιτεία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και ίδρυσαν το Κολέγιο Δελασάλ. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ"κάνοντας κλικ εδώ.

 logo saintpaul

Ελληνογαλλική Σχολή "Saint-Paul" στον Πειραιά

Γυμνάσιο - Λύκειο

agios pavlos peiraias

Στον Πειραιά οι Frères ήλθαν το 1926 και ανέλαβαν τη διεύθυνση της Εμπορικής Σχολής "Saint-Paul" που είχε ιδρυθεί από το 1893. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του "Saint-Paul", κάνοντας κλικ εδώ.

LOGOS DELASAL SUROU SMALL 

 Εκπαιδευτήρια Δελασάλ Σύρου

Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο - Δημοτικό - Γυμνάσιο - Λύκειο

agios georgios syros

Οι πρώτοι Frères έφθασαν στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 1854. Αρχικά εγκαταστάθηκαν στη Σύρο (1858) λόγω της μεγάλης ακμής που γνώριζε τότε η Ερμούπολη. Η πρώτη τους παραμονή κράτησε τέσσερα χρόνια για να επανέλθουν οριστικά στη Σύρο το 1914. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των εκπαιδευτηρίων Δελασάλ Σύρου, κάνοντας κλικ εδώ.

 logo delasalle

Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Σχολείο "Δελασάλ" στον Άλιμο 

Νηπιαγωγείο - Δημοτικό

 delasalle5

Το "Saint-Paul" επεκτείνει τη δραστηριότητά του στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ιδρύοντας το 2009 το δημοτικό σχολείο "Δελασάλ" και το 2014 το νηπιαγωγείο "Δελασάλ", στον Άλιμο. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δημοτικού "Δελασάλ" κάνοντας κλικ εδώ και του Νηπιαγωγείου "Δελασάλ" κάνοντας κλικ εδώ.

Καλέστε μας

210 9904010