10 Μαϊ 2017

Βράβευση των Εκπαιδευτηρίων «Saint-Paul – Δελασάλ» στον διαγωνισμό των Educational Business Awards 2017

Την Παρασκευή, 5 Μαΐου, στον Πολυχώρο Αθηναΐς, στο Γκάζι, πραγματοποιήθηκε, για δεύτερη χρονιά, η τελετή βράβευσης του διαγωνισμού Education Business Awards, ο οποίος έχει σαν στόχο να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Τα Εκπαιδευτήρια «Saint-Paul – Δελασάλ» κέρδισαν 3 βραβεία αποδεικνύοντας ακόμα μια το πάθος τους για την εκπαίδευση, την έμπνευση και τη δραστηριότητα για τη βέλτιστη μαθησιακή διαδικασία και εμπειρία των μαθητών τους.

  • Το Δημοτικό «Δελασάλ» έλαβε χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία», με το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, με τίτλο «Χτίζοντας Υγιείς Σχέσεις ανάμεσα στα Δύο Φύλα».
  • Το Γυμνάσιο του «Saint-Paul» έλαβε ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Επένδυση στην Εκπαίδευση των Θετικών Επιστημών», με το καινοτόμο πρόγραμμα «Διατροφή και Άθληση», των μικρών μαθητών μας της Α΄ Γυμνασίου
  • Tο Λύκειο του «Saint-Paul» έλαβε χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Νεανική Επιχειρηματικότητα», με τη νεανική επιχείρηση GROW που δημιούργησε.

Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας! Επένδυση στην Παιδεία: η μόνη σίγουρη και ανταποδοτική επένδυση.

Εκπαιδευτική Συνεργασία

Saint Paul Δελασάλ Δελασάλ Θεσσαλονίκης Άγιος Γεώργιος Γ.Ι.Ε.Ι.Ε.
Ελληνογαλλική Σχολή "Ο Άγιος Παύλος" Νηπιαγωγείο Δημοτικό "Δελασάλ" Ελληνογαλλικό Κολέγιο "Δελασάλ" Δημοτικό Σχολείο "Ο Άγιος Γεώργιος" Γ.Ι.Ε.Ι.Ε. Ελληνογαλλικά Σχολεία Ελλάδας

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι