Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Την Τρίτη, 15 Ιανουαρίου, οι μαθητές της Στ' τάξης του σχολείου μας και της Α' Γυμνασίου του Saint Paul παρουσίασαν, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, το project 'Bookworms" που ετοίμασαν στα αγγλικά, με δραστηριότητες και παιχνίδια βασισμένα στο βιβλίο του Sir Arthur Conan Doyle «The return of Sherlock Holmes», το οποίο μελέτησαν.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα Εκπαιδευτήρια «Saint-Paul - Δελασάλ», σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.), με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων λειτουργίας του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων στην Ελλάδα, διοργανώνουν συνέδριο με θέμα: «Η Τέχνη του Λόγου στη Διδακτική Πράξη: Αναζητώντας τις σύγχρονες μορφές της ρητορικής παιδείας», το Σάββατο 9 και την Κυριακή,10 Φεβρουαρίου 2019.

Διαβάστε περισσότερα...

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από έκτακτη ανακοίνωση του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Αλίμου, αύριο Τρίτη, 8 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω του αναμενόμενου έντονου ψύχους και του παγετού. Κλειστό θα παραμείνει επίσης και το Ωδείο "Δελασάλ".

Διαβάστε περισσότερα...

Καλέστε μας

210 9904010