Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να ενισχύσουμε την κατανόηση της καινοτομίας στην ελληνική κοινωνία και κυρίως στις νεότερες γενιές και να παρατηρήσουμε τη δεκτικότητά τους σε concept και δραστηριότητες που σχετίζονται πιο πολύ με το EQ (emotional intelligence), την Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018, πραγματοποιήσαμε, για τους μαθητές της Στ΄ τάξης, Workshop με θέμα: «Δημιουργικότητα στη σκέψη και στην πράξη».

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο της Μαθητικής Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης της Actionaid, με θέμα «Πλανήτης 2030», κάθε τμήμα της Δ' τάξης ασχολήθηκε με έναν παγκόσμιο στόχο. Οι μαθητές μας αποτύπωσαν τις ιδέες τους σε ένα φανζίν και τις ζωντάνεψαν στο παρακάτω βίντεο με χρήση της τεχνικής stop-motion!

 

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τρίτη, 24 Απριλίου, η χορωδία  του σχολείου μας και του Ωδείου "Δελασάλ" έλαβε μέρος στο 1ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ Σχολείων Α/θμιας Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας, που διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης" του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Η E' τάξη και το τμήμα των Γαλλικών Σπουδών του Δημοτικού “Δελασάλ”, σας προσκαλούν στο σχολείο μας για να ταξιδέψετε στον μαγικό κόσμο του Μικρού Πρίγκιπα του Antoine De Saint-Exupéry, την Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανανεώνουμε την παρουσία μας στο Διαδίκτυο με μία ιστοσελίδα πιο σύγχρονη και πιο λειτουργική. 

Παραμένουμε πιστοί στην προσπάθεια να είμαστε κοντά στην εποχή μας και να θέτουμε τις νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία όλων. Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!

Διαβάστε περισσότερα...

Καλέστε μας

210 9904010