Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Tην Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, οι μαθητές της Α' τάξης πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο Πειραιά, όπου παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος;».

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές της Β' τάξης πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Εργαστήρι του Πηλού και παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Από τον δίσκο της Φαιστού στο αναγνωστικό μου».

Διαβάστε περισσότερα...

Tην Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, οι μαθητές της Γ΄ τάξης πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου και παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Οδική ασφάλεια».

Διαβάστε περισσότερα...

Η κλιματική αλλαγή και η καταστροφή του περιβάλλοντος θεωρούνται – σε παγκόσμιο επίπεδο – από τα σημαντικότερα προβλήματα του σύγχρονου πολιτισμού.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές της Δ' τάξης πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στον Πολυχώρο MagmaTeam, όπου παρακολούθησαν το πρόγραμμα «Αποστολή στο διάστημα, STEM (Science,
Technology, Engineering & Mathematics)».

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Παγκόσμιος Εκπαιδευτικός Οργανισμός "LaSalle", συνεχίζοντας το έργο του Ιωάννη-Βαπτιστή Δελασάλ και ανταποκρίνόμενος στις ανάγκες των καιρών, εξακολουθεί, με πίστη και ζήλο, να προσφέρει τις εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές του υπηρεσίες σε παιδιά, έφηβους και νέους σε όλον τον κόσμο, ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, τις πολιτιστικές τους καταβολές ή τη γλώσσα που μιλούν.

Διαβάστε περισσότερα...
Σελίδα 1 από 3

Καλέστε μας

210 9904010