Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Το Σάββατο, 21 και την Κυριακή, 22 Μαΐου, ο Χάρι Πότερ, ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, αφήνει το Hogwarts και έρχεται στο «Δελασάλγκουαρτς», το δικό μας μαγικό σχολείο, για να μας διασκεδάσει με μαγικές, δημιουργίες, μαγικά φίλτρα, σεμινάρια μαγείας, ξόρκια, karaoke, πρωταθλήματα, escape rooms, μαγικά φυτά και πολλά - πολλά παιχνίδια, στο 11ο Πολιτιστικό Διήμερο «Δελασάλ»!

Διαβάστε περισσότερα...

Γιορτή Δ' τάξης

Μια θαυμάσια, καλοδουλεμένη και συγκινητική παράσταση, με τίτλο "Ματίας ο Α΄", εμπνευσμένη από το έργο της Άλκης Ζέη, μας παρουσίασαν τα παιδιά μας της Δ' τάξης, το απόγευμα της Δευτέρας, 9 Μαΐου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Το 1ο, παγκοσμίως, «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης», το οποίο έχει αναπτυχθεί με στόχο την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών και την εκπαίδευση των δημοτών στα θέματα της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας, στάθμευσε σήμερα στο σχολείο μας και υποδέχτηκε τους μαθητές της Στ΄ τάξης, αλλά και της Α΄ Γυμνασίου του St. Paul.

Διαβάστε περισσότερα...

Καλέστε μας

210 9904010