Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Νηπιαγωγείο "Δελασάλ"

Την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, η παράδοση της σημαίας στη σημαιοφόρο και τους παραστάτες της πρώτης περιόδου της φετινής σχολικής χρονιάς και η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940, από τους μαθητές της Γ΄ δημοτικού.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές του προνηπίου, τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, επισκέφθηκαν το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς και συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ζώα και φυτά...αλλιώς».

Διαβάστε περισσότερα...

Οι Παγκόσμιες Λασαλιανές Ημέρες Ειρήνης 2019 ξεκίνησαν στις 21 Σεπτεμβρίου και κράτησαν μέχρι τις 21 Οκτωβρίου. Το θέμα για τη 13η χρονιά των δράσεων ήταν «Η ειρήνη είναι πάντα εφικτή».

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο των Παγκόσμιων Λασαλιανων Ημερών Ειρήνης, οι μαθητές της Α' Δημοτικού κατασκεύασαν το δικό τους μικρό περιστέρι και δημιούργησαν ομαδικά με τις παλάμες τους ένα μεγάλο, θέλοντας να στείλουν σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της ειρήνης!

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Διατροφή», τα Κόκκινα αστεράκια δραματοποίησαν στο νηπιαγωγείο μας το παραμύθι «Ο πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω»!

Διαβάστε περισσότερα...
Σελίδα 1 από 3

Καλέστε μας

210 9904010