Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Νηπιαγωγείο "Δελασάλ"

Τη φετινή χρονιά στην Ευέλικτη Ζώνη, οι μαθητές της Δ' τάξης ασχολήθηκαν με ένα πρόγραμμα αξιών, το οποίο αποτελεί μέρος του λασαλιανού προγράμματος που εφαρμόζεται στα σχολεία της Γαλλίας και έχει τίτλο "Εκπαιδευτικό Παρκούρ στη δικαιοσύνη".

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων του σχολείου μας, μέρος των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από το χριστουγεννιάτικο bazaar του σχολείου μας, προσφέρθηκαν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Ενημέρωσης και Συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down, "Φροντίδα". 

Διαβάστε περισσότερα...

Με αφορμή τις εκλογές που πλησιάζουν, τα Αστεράκια και τα Φεγγαράκια γνώρισαν τη σημασία των εκλογών και συμμετείχαν στη διαδικασία ψηφοφορίας του αγαπημένου τους παραμυθιού.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Κυκλοφοριακή Αγωγή», τα Κόκκινα και τα Μπλε Αστεράκια επισκεφθήκαμε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, που βρίσκεται απέναντι από το σχολείο μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης, οι 6οι Αγώνες Κολύμβησης Ελληνογαλλικών Σχολείων, τους οποίους, τη φετινή χρονιά, διοργάνωσε το Δημοτικό "Δελασάλ".

Διαβάστε περισσότερα...

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων λειτουργίας του Δημοτικού "Δελασάλ", με χαρά σας προσκαλούμε στο 10ο Πολιτιστικό Festival "Δελασάλ", το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1 Ιουνίου, στο Μπλε Azure στον Άλιμο, από τις 11:00 - 16:00.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων από τη λειτουργία του Δημοτικού "Δελασάλ", τη Δευτέρα, 20 Μαΐου, μαθητές του σχολείου μας παρουσίασαν, στην αίθουσα εκδηλώσεων, την Πολιτιστική εκδήλωση με θέμα: "Άρωμα Ελλάδας".

Διαβάστε περισσότερα...
Σελίδα 1 από 3

Καλέστε μας

210 9904010