Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης του ανθώπινου δυναμικού μας σε θέματα πρώτων βοηθειών και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών, οι εκπαιδευτικοί, το διοικητικό και το βοηθητικό προσωπικό του σχολείου μας παρακολούθησαν σήμερα σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, από πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Διεύθυνσης Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγωσωστών του Ερυθρού Σταυρού.

Διαβάστε περισσότερα...

Αφού παρακολούθησαν το πρόγραμμα "Καμία μερίδα φαγητού χαμένη", από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Μπορούμε", οι μαθητές της Α' τάξης συγκέντρωσαν τρόφιμα για τον φορέα "Φαγητό για ζωή", υποστηρίζοντας 135 οικογένειες που βιώνουν επισιτιστική ανασφάλεια ή βρίσκονται σε δεινή οικονομική αδυναμία, με στόχο τη βελτίωση συνθηκών διαβίωσής τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Το σχολείο μας συμμετείχε ενεργά, για μία ακόμη χρονιά, στην Παγκόσμια «Ώρα του Κώδικα», που πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 10 Δεκεμβρίου και σε συνεργασία με την Technokids Hellas και την Microsoft έφερε τον προγραμματισμό και την Τεχνητή Νοημοσύνη στις τάξεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές όλων των τάξεων του δημοτικού, οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό του σχολείου μας συγκεντρώθηκαν, την Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων, προκειμένου να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, για τη νέα χρονιά που μπήκε πριν λίγες ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές, της Ε’ δημοτικού ετοίμασαν και αντάλλαξαν κάρτες με ευχές με τους μαθητές της Ε’ τάξης της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών, στο πλαίσιο των κοινών δράσεων ανάμεσα στα λασαλιανά σχολεία της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα...

Καλέστε μας

210 9904010