Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Νηπιαγωγείο "Δελασάλ"

Σε μια εποχή που ο πόλεμος και η βία βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, οι μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού μας, με τη ευκαιρία της λήξης των Παγκόσμιων Λασαλιανών Ημερών Ειρήνης, τραγούδησαν, χόρεψαν και έστειλαν σε όλους μήνυμα αγάπης και αδελφοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα Εκπαιδευτήρια «Saint-Paul – Δελασάλ» συμμετείχαν στα Education Leaders Awards 2023, στην κατηγορία «Καλύτερη Εκδήλωση/ Experiential Event» και κέρδισαν, ακόμη μία φορά, το χρυσό (gold) βραβείο στην κατηγορία τους, με το πρόγραμμα «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Μαθαίνουμε από το χθες, χτίζουμε το αύριο».

Διαβάστε περισσότερα...

Τον μήνα του εορτασμού των Παγκόσμιων Λασαλιανών Ημερών Ειρήνης, οι μαθητές μας από το νηπιαγωγείο, σε συνεργασία με τους μαθητές του νηπιαγωγείου της Ελληνογαλικής Σχολής Ουρσουλινών, ζωγράφισαν το δικό τους πορτρέτο της ειρήνης.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Διατροφής αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή, για να εμπνεύσουμε τα παιδιά μας να ανακαλύψουν τη σημασία της υγιεινής διατροφής στην καθημερινότητά τους και της φροντίδας του σώματός τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Καλέστε μας

210 9904010