Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul" - "Δελασάλ"  -  Γυμνάσιο-Λύκειο "Saint-Paul"

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Saint-Paul ιδρύθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 1984. Από τότε μέχρι σήμερα ο Σύλλογος εργάζεται άοκνα για την επίτευξη των στόχων του, που είναι οι εξής:

  • Η επίτευξη στενής και αρμονικής συνεργασίας μεταξύ οικογένειας και Σχολής προς το συμφέρον και την ορθή διαπαιδαγώγηση των μαθητών της Σχολής.
  • Η επαγρύπνηση της Διοίκησης του Συλλόγου και των μελών του σε ότι αφορά στην εξωσχολική διαγωγή και συμπεριφορά των μαθητών.
  • Η ανάπτυξη κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των Γονέων και Κηδεμόνων της Σχολής.
  • Η ηθική συμπαράσταση προς τη Διεύθυνση και τους Εκπαιδευτικούς λειτουργούς της Σχολής.

Ρητά καθορίζεται ότι ο Σύλλογος δεν έχει καμία ανάμειξη στο έργο της Διοίκησης της Σχολής και αποκλείεται σ΄ αυτόν οποιαδήποτε πολιτική ή κομματική δραστηριότητα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου προσπαθώντας να αναβαθμίσει την επικοινωνία με τα μέλη του υιοθετεί νέους τρόπους επικοινωνίας που σκοπό έχουν την άμεση και αποτελεσματικότερη ενημέρωσή σας. Για το λόγο αυτό στη διάθεση των μελών του Συλλόγου είναι το παρακάτω e-mail και τηλέφωνο (για SMS):

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΒΕΡΑ) ΒΑΡΒΑΡΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΟΥΣΣΑ (ΕΥΗ) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΜΙΑΣ

ΑΡΓΥΡΗ ΑΣΗΜΙΝΑ

ΜΕΛΗ

ΜΠΡΑΤΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΨΑΛΤΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Καλέστε μας

210 9904010