Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul" - "Δελασάλ"  -  Γυμνάσιο-Λύκειο "Saint-Paul"

Εκδηλώσεις

Για το αρχείο με τις προηγούμενες εκδηλώσεις, παρακαλώ, επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Flickr

"Φιλαναγνωσία" για τους μαθητές της Γ' Γυμνασίου

Ο Φεβρουάριος αποτελεί παραδοσιακά τον μήνα που είναι αφιερωμένος στη "Φιλαναγνωσία", για τους μαθητές του Γυμνασίου της Σχολής μας! Τη φετινή χρονιά, οι μαθητές της Γ' Γυμνασίου ξεκίνησαν τις δράσεις Φιλαναγνωσίας, την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020, παρουσιάζοντας τις δημιουργικές εργασίες τους στη συγγραφέα, κ. Κωστούλα Τωμαδάκη, σχετικά με το βιβλίο της "Αντίο κορίτσι". Η
Διαβάστε περισσότερα...

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός «HACKATHONATHENS 2020- SELMA»

Την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020, δύο ομάδες μαθητών από το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Σχολής μας συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «HACKATHONATHENS 2020- SELMA». Ο διαγωνισμός αυτός διοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Υγείας, σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα...

2020-02-08 Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής

Το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020, έλαβε χώρα στην Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών Ψυχικού, ο Διαγωνισμός Δραματοποιημένης Δημιουργικής Γραφής στη γαλλική γλώσσα (Concours d'Εcriture Créative Dramatisée).

Διαβάστε περισσότερα...

"La Chandeleur"-Γιορτή κρέπας

Το γαλλικό τμήμα της Σχολής μας γιόρτασε μαζί με τους μαθητές της Α' Γυμνασίου, το έθιμο της Γαλλίας, "La Chandeleur"! Σαράντα ημέρες μετά τα Χριστούγεννα, στη γιορτή της Υπαπαντής του Χριστού, αναβιώνει το έθιμο της παρασκευής κρέπας. Mαθητές και καθηγητές ετοίμασαν και γεύτηκαν κρέπες, απολαμβάνοντας ένα μάθημα... πιο γλυκό!

Διαβάστε περισσότερα...

Κοπή πίτας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2020

Με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας γιόρτασαν την έλευση του νέου έτους οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του "Saint-Paul", την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020. Την εκδήλωση αυτή, εκτός

Διαβάστε περισσότερα...

Καλέστε μας

210 9904010